SM-Vest:

Foreningen for sosial bdsm i Rogaland.

 

 

Om Sm-Vest

Hvor finner jeg SM-Vest?

Hva skjer på festene?

Om siden/kontakt SM-Vest

 

 

 

Festene er vel hovedgrunnen til at vi har SM-Vest. Siden kanskje ikke alle er like erfarne, vil vi prøve å forklare litt om hva som skjer på festene.

 

Festene våre er ingen sex-fester, hvor alle har seg med alle.. (sorry mac..:P) Det er heller ingen fest hvor subbene må krype rundt på gulvet, og hvor du som Dominant har rett til å ta for deg.

I festens "hovedområde" så kan det faktisk være vanskelig å se forskjell på en vanlig fest, og en fest hos SM-Vest. I "hovedområdet" så spiser folket god mat, drikker kanskje et glass vin, og prater. Vi liker å ha det slik, at det på festen er et nøytralt område, siden kanskje ikke alle er like drevne på bdsm.

Men i "lekerommet" er det desto mer liv. Vi prøver å legge til rette for et rom, der de som vil kan slå seg løs. Alene som par, med tilskuere, eller med andre aktive deltagere. Grensene legges av en selv, som person eller par, og alle skal ha samtykke på forhånd, før de gjør noe som helst. Mange vil kanskje bare vise seg frem under lek, mens andre kanskje vil se på, for inspirasjon, eller tenning.

Å dele opp festen som dette er praktisk, siden det på leke-rommet noen ganger kan foregå lek som overstiger ens egne grenser. Da er det bra å ha et sted å kunne trekke seg tilbake til. Dessuten er det da fullt mulig å bare komme på fest, for å prate med likesinnede.

Det er på festene ingen tvang til å leke, eller til å observere lek.

 

Men SM-Vest har ikke bare slik fester. Vi kan gå ut på pub, som en gruppe, og bare ha det gøy. Vi kan møtes, for en uformell bowlingturnering, eller vi kan nyte stillheten i Havanna Badelands Romerbad.

Som regel er det alltid noen som blir med på noen sprell, og det er bare til å legge ut melding i litt god tid :).