SM-Vest:

Foreningen for sosial bdsm i Rogaland.

 

 

Om Sm-Vest

Hvor finner jeg SM-Vest?

Hva skjer på festene?

Om siden/kontakt SM-Vest

 

 

 

Sm-Vest har intet fast tilholdssted. Vi treffes i private hjem. Å ha et eget sted, lik SMil-Norge, blir aldeles for dyrt for en så liten klubb som SM-Vest.

Det fungerer helt fint at noen åpner sitt hjem for klubben, og vi har det vel så gøy der, som vi ville hatt i en eller annen rønne, langt ute på landet osv.. Drømmen er jo selvsagt et lite småbruk, med stor kjeller, og skog..:P men inntil vi vinner i Lotto, så får vi fortsette å treffes som vi gjør. :)

 

SM-Vest har en egen gruppe på nettstedet blink, som er Dagbladets nett-samfunn. Her bruker vi forum, og kalender aktivt. Vi har ikke sett noe behov for å ha en egen nettside, med forum osv, siden blink fungerer så bra. Blink er en gratis tjeneste, og du er helt anonym om du registrerer deg.

 

Gruppen finner du her. (krever innlogging på blink).

 

 

Denne siden er faktisk det første forsøk på å lage et ansikt for SM-Vest utenfor blink. Det er ikke ment til å flytte aktiviteten vekk fra blink, men mer en side en kan linke til, for de som ikke er medlem på blink.

 

Til høsten satser vi på å ha en mailngliste klar. Mailinglisten vil gjøre det lettere for blink-medlemmer, og gjøre det mulig å få vite om fester/andre aktiviteter om du ikke er medlem på blink.